2017-04-18

Webapplicatie

Voor nieuwe partijen met eenzelfde naam en hetzelfde adres of BTW-nummer als een bestaande partij zal automatisch de bestaande partij worden gebruikt.

Onderhoud: wijzigen van partijen is aangepast (fase 1): bij het klikken op een partij in de tabel wordt er nu een nieuwe pagina geopend i.p.v. een popup.
De editor - die vroeger op de popup stond - staat nu links op de nieuwe pagina. Rechts staat de tabel van de gebruikers die gelinkt zijn aan de partij.
Indien het systeem ook potentieel dubbele partijen heeft ontdekt staan deze opgelijst in een tabel onder de gebruikers: je kan die partijen vervangen door de huidige partij met een klik op de knop "Vervangen door de huidige partij". Dit zorgt ervoor dat:

• alle dossiers waarin de te vervangen partij (TVP) voorkomt worden aangepast naar de huidige partij (HP)
    Afhankelijk van je gebruikersprofiel kan dit ervoor zorgen dat er ook mails worden gestuurd!
  • alle vlootwagens die gelinkt zijn aan de TVP aan de HP worden gelinkt (transfer mails worden NIET gestuurd)
  • alle gebruikers die gekoppeld zijn aan de TVP aan de HP worden gekoppeld
  • de TVP wordt vervangen door de HP in de velden "Reparateur" en/of "Verzekeraar" indien de TVP daar werd ingesteld bij een partij
  • er een signaal wordt gestuurd via de terugkoppeling van de webservice (Webhook systeem).
    PlanManager vangt dit signaal op en zal de referentie van de TVP veranderen door de referentie van de HP.

Er is nu een vinkje "Master in CC" (of een lijst met email-adressen) op de communicatie-sjabloon pagina. Indien dit wordt ingesteld, zal de master de mail van die template in bcc krijgen. (item 414)

Het onderwerp van een template wordt nu in het blauw weergegeven bovenaan de gekozen template in de teksteditor. Wanneer een template wordt ingeladen wordt die tekst overgebracht naar het onderwerp-veld. (item 334)

Wanneer https wordt gebruikt, blijft de beveiligde verbinding in stand gedurende de hele sessie. (item 489)

Webservice

Bugfix: booleaanse waarden worden nu correct overgenomen.

Security fix: variabele dossier -en voertuigvelden worden niet langer aangepast voordat de toegangscontrole op het dossier is uitgevoerd.