2017-07-11

Systeem

De log-tabel is nu ook zichtbaar voor de Master-account. (nieuw menu-item "Systeem")

Calculaties

Het calculatiescherm is aangepast: in plaats van een save na elke aanpassing moet er nu op de bewaren knop geklikt worden.

Tekstregel “geachte klant … op de hoogte brengen” wordt nu enkel getoond op de pdf indien het een voorcalculatie betreft (item 344)

De knop "Nieuw Onderdeel" op de detail-popup is hernoemd naar "Nieuwe Regel" (item 467)

Nieuwe autostate functionaliteit (item 475):

• Nieuwe nacalculatie (of 1ste calculatie) maken: status wordt 2
  • Mail calculatie sturen: indien status 1 of 2 => status wordt 3
  • Calculatie goedkeuren: indien dossier reeds eerder een status had > 5, terugzetten op die status anders wordt status 5

Bugfix: bij het kopiëren van een calculatie: details en opmerkingen ook kopiëren. (item 499)

Bugfix: taken en onderdelen zonder bedrag, maar met opmerking, worden nu ook weergegeven in de export

Communicaties (en templates)

Het contact veld is nu een meerkeuzelijst.

De contact-lijst op de email-popup wordt nu vernieuwd wanneer de popup opnieuw wordt geopend.

De lijst met communicaties wordt nu ook vernieuwd wanneer een partij wordt verwijderd. (mogelijk is er een mail "Dossier Afgesloten" verstuurd)

Bugfix: bij het opslaan van een comm. template wordt het veld contact nu gecontroleerd. Dit is een verplicht veld. (item 510)

Documenten

Bugfix: wanneer een bestandsnaam van een document te lang is voor de database (max. 45 karakters) wordt de naam nu ingekort met behoud van de extensie.
Dit lost een probleem op wanneer dat bestand wordt doorgestuurd per mail. (item 508)