2017-09-05

Beheer Partijen

Bij elke partij kan je nu instellen of die partij automatische mails moet ontvangen of niet. standaard = ja. (item 454)

Calculaties

Verwijderde prijslijst-lijnen worden nu weergegeven in de prijslijst popup indien ze reeds werden gebruikt voor die calculatie. (item 528)

Bugfix: het motivatieveld is nu verplicht in te vullen bij het afkeuren.

Templates

De tags [UserType] en [UserEntity] werden toegevoegd. Deze bevatten resp. de gebruikersgroep en de partij van de aangemelde gebruiker. (item 357)

Dossierlijst

De status-filter is veranderd naar een compact meerkeuze veld. (item 377)

Tablet

Er moet een nummerplaat of chassisnummer worden ingesteld op de tablet of er zal een foutmelding verschijnen. (item 511)