2017-11-14

Dossierlijst

De dossierfilter houdt nu de gebruikte waarden bij. (item 497)

Dossier

Bij het opslaan van een nieuw dossier wordt nu altijd eerst de partij ingesteld die bij de ingelogde gebruiker hoort. Hierdoor zal een mogelijke standaardpartij nooit voorrang krijgen op de op dat moment ingelogde gebruiker. (item 532)

Popup Gebruiker

Bugfix: contactgegevens van vorige gebruiker werden in de popup weergegeven. (item 518)

Paneel Partijen

Er is nu een extra veld "Extern Dossier" voor elke partij, in te vullen door die partij maar zichtbaar voor iedereen. De master account kan de velden bij alle partijen invullen mits er een partij is ingesteld.
De externe referenties zijn ook toegevoegd aan de dossier-export op de tab "info". (item 203)

Het type van een partij wordt nu correct aangevuld indien een partij voor het eerst wordt gebruikt voor een nieuw type. (bv. een bestuurder die voor het eerst wordt ingesteld als eigenaar zal nu ook het type "eigenaar" krijgen)

Voor personen van het type eigenaar, bestuurder en verzekerde partij geldt dat wanneer de auto-aanvulling geen resultaten kan terugvinden voor dat exacte type, dat de personen van de andere twee types getoond worden.

Communicatiesjablonen

Er kan nu op een communicatiesjabloon ook ingesteld worden welke gebruikersgroepen dit sjabloon mogen zien in de tekst-editor. De lijst met de gebruikersgroepen kan worden aangepast bij de geavanceerde opties. Standaard zijn alle gebruikersgroepen geselecteerd. (item 403)

De naam in de tabel met sjablonen wordt nu gevolgd door een asterisk wanneer er een subset van de mogelijke gebruikersgroepen werd ingesteld. Wanneer je met de muispijl over de naam gaat, kan je zien voor welke gebruikersgroepen dat sjabloon zichtbaar is.

De tabel aan de linkerkant van de pagina om een sjabloon te bewerken wordt nu ook alfabetisch gesorteerd op naam.

Algemeen

Er worden nu enkel "pretty" foutberichten meer getoond. De excepties, code, stack etc. wordt gelogd en komt in ons issue tracking systeem terecht.

Changelog pagina is zichtbaar via Systeem. (voor master account)

Er werden vaste id's toegevoegd voor de volgende velden: (item 409)

• Dossierfilter: voor alle velden: "fileFilter" + naam van het veld.
    * Het statusveld met id "fileFilterState" is niet zichtbaar maar werk wel
    * Voor de velden met (=,<,>):
    • de lijst met (=,<,>): "fileFilter" + naam van het veld + "Dir"
    • het bijhorende tekstveld: "fileFilter" + naam van het veld + "Val"
  • Vlootfilter: voor alle velden: "fleetFilter" + naam van het veld.
  • Prijslijstfilter: voor alle velden: "pricelistFilter" + naam van het veld.
  • Opmerkingenpopups: paneelnaam + "RemarksPopup" + naam van het element.
    bv. fileRemarksPopupContent (tekstveld), vehicleRemarksPopupSave (bewaarknop), ...
  • Dossierpaneel:
    • statuslijst id: "fileState",
    • id voor de opmerkingenknop: "fileRemarks"