2017-11-27

Gebruikersprofiel

Een gebruiker kan nu zijn wachtwoord en beperkte persoonsinformatie zelf aanpassen. Hiervoor staat er een icoontje naast de gebruikersnaam.

E-mail

Wanneer een partij wordt toegewezen aan een dossier door een gebruiker van die partij, wordt er niet langer een automatische mail verzonden naar die partij.

Wanneer de mail-server er te lang over doet om een mail te verzenden, wordt er nu een foutmelding getoond i.p.v. een exceptie (crash).

Bij het uploaden van een msg-bestand wordt het CC-veld nu ook opgehaald en bijgehouden in de communicatie. (item 519)