2018-02-05

Template Tags

De tags [ArrivalDate] & [ArrivalTime] werden toegevoegd.

Account tags zijn nu opgesplitst: de tags [Creator], [Validator] en [CalculationCreator] bevatten nu de volledige account definitie (gebruikersnaam, partij en gebruikersgroep). Daarnaast zijn er nu ook de [CreatorUser], [CreatorEntity] en [CreatorUsergroup] tags voorzien die resp. de gebruiker, de partij en de gebruikersgroep bevatten. [Validator] en [CalculationCreator] hebben ook die verwante tags analoog aan [Creator].

Voor elke partij zijn er nu 5 extra tags die de dossiergebonden gegevens bevatten indien de template vanuit de context van een dossier wordt ingevuld. Voor de eigenaar zijn dit:

• [OwnerExternReference] => externe referentie
  • [OwnerRemarks] => tekst uit het info-veld op het partij-paneel
  • [OwnerContact] => tekst uit het veld Contact op de partij-popup
  • [OwnerContactPhone] => tekst uit het veld Contact Tel op de partij-popup
  • [OwnerContactEmail] => tekst uit het veld Contact Email op de partij-popup

Voor de andere partijen zijn er analoge tags voor deze gegevens

Dossier filter

De filter is nu ingekort en er staat onderaan een optie om de geavanceerde velden weer te geven. Alle velden met betrekking tot de partijen staan onder deze optie. Door deze wijziging zijn de knoppen onder de filter nu standaard zichtbaar op de meeste schermen.

De partijvelden voor bestuurder, verzekerde partij en gestuurd door zijn nu ook toegevoegd.

Voor alle partijen zijn er nu ook velden voor de externe referenties.

De voertuigfilters, zoals chassisnummer, zal worden onthouden wanneer men later terug naar de dossier lijst gaat.

Dossier - Partij paneel

De info-knop is aangepast naar het opmerkings-icoon. Het veld Ext. Referentie is nu ook breder gemaakt. Het icoon wordt op een oranje-gele achtergrond weergegeven indien er tekst is ingevuld.

Dossier - Automatische Statuswijziging

Het is mogelijk om statuswijzigingen door te voeren op basis van de ingevulde datums wanneer er een datum wijzigt. Via het trigger-systeem kan deze automatische statuswijziging ook op een beperkt aantal andere plaatsen gebruikt worden (o.a. bij creatie of validatie van een calculatie) - Er bestaat een bepaalde setting die item 475 mogelijk kan oplossen.

Calculaties

Er is een bugfix uitgevoerd die het afdrukken of doorsturen van een calculatie verhinderde met foutmelding "Er kan geen nieuwe calculatie worden aangemaakt.
Als de nieuwe calculatie de huidige moet vervangen, dan moet de bestaande calculatie eerst afgekeurd worden.". (Dit probleem deed zich enkel voor met dossiers van Arval op de insypro/be omgeving)

Het openen van de motivatie-popup bij het afkeuren van een calculatie zal niet langer de calculatie-popup sluiten. Het is pas wanneer de calculatie definitief werd afgekeurd dat dat zal gebeuren. Dus als je bovenaan de motivatie-popup op het kruisje klikt, zal je nog steeds de calculatie open hebben staan.

De knop "Bewaren" op de motivatie-popup heet nu "Calculatie Afkeuren". Dit ter verduidelijking dat de afkeuring pas definitief is wanneer de motivatie werd opgeslagen.

Wanneer een calculatie wordt verwijderd zal dit nu ook in de log verschijnen.

De master account kan nu ook gevalideerde calculaties verwijderen. Om dit te kunnen doen zal je bijkomend je wachtwoord opnieuw moeten ingeven wanneer je op de verwijder-knop klikt.

Calculaties (configureerbaar)

Indien de optie "DISASSEMBLY_AGREEMENT" aan staat, is het mogelijk voor een expert om een calculatie af te keuren mits een akkoord te geven op enkel het deel demontage om zodoende een beter zicht te krijgen op de schade zodat de reparateur daarna een nieuwe calculatie kan opmaken. Op de motivatie-popup staat er dan een nieuwe knop "Akkoord Demontage" aan de rechterkant. Bij het klikken op "Akkoord Demontage" zal er een email-popup worden geopend met het nieuwe communicatie-sjabloon "Akkoord Demontage" voorgeselecteerd. (analoog aan afkeuren, maar andere template dus)

Indien de optie "ALLOW_REVOKE" aan staat, kan een expert een eerder goedgekeurde calculatie herroepen. Bij een goedgekeurde calculatie staat er dan een knop "Intrekken" op de plaats waar de knop "Motivatie" staat in geval van een afgekeurde calculatie. Wanneer op deze knop wordt geklikt, zal er ook een motivatie popup verschijnen. De expert zal daar verplicht een tekst moeten invullen en na het definitief herroepen zal er een email-popup verschijnen met het nieuwe communicatie-sjabloon "Calculatie Intrekken" voorgeselecteerd.

Tarieven

Bij het deselecteren van de verzekeraar zal het formulier aan de rechterkant nu verdwijnen.

Webservice

Voor de partijen reparateur en gestuurd door is er nu de functie GetCalculationPdf waarmee de calculatie-pdf (base64 encoded) kan worden opgevraagd. Indien de calculatie werd afgekeurd geeft de functie een foutmelding.

Partijen

Het is nu mogelijk om het invullen van de BTW-nummer verlpicht te maken wanneer er een bedrijf wordt aangemaakt. De verplichting geldt niet voor de master-account.

Het invullen/aanpassen van een BTW-nummer die reeds bestaat voor een andere partij zal nu een foutmelding geven. Dit geldt niet voor de master-account.

Bij het verwisselen van een partij zullen de contactgegevens voor dat dossier nu ook opnieuw worden ingesteld. (bv. na selectie van een andere partij via de "favorieten", maar ook via de webservice)

De controle op vloot - met mogelijke automatische transfer tot gevolg - zal nu enkel worden uitgevoerd wanneer een partij wordt verwisseld - en het zal niet meer gebeuren wanneer partijgegevens, contactgegevens of de externe referentie worden aangepast.

Triggers

Het is nu mogelijk om Blocking Triggers (Blockers) te definieren. Deze zullen de trigger-actie blokkeren wanneer aan de trigger regels voldaan wordt.

Er is ook een security fix m.b.t. het terugzetten van de oorspronkelijke account-gegevens wanneer er een account-opwaardering werd ingesteld voor een bepaalde actie.