2018-05-08

HTTPS

Vanaf nu zal de login pagina automatisch redirecten naar de beveiligde pagina indien er nog naar de niet-beveiligde pagina wordt genavigeerd.

Configuratie Dossiertabel

Het is nu mogelijk om de volgorde van de kolommen op de dossiertabel zelf in te stellen. Klik daarvoor op de link "aanpassen" bovenaan de tabel. Kolommen kunnen ook verwijderd en toegevoegd worden. Je kan de selectie van beschikbare kolommen bekijken via de link "Kolommen toevoegen" op de configuratie popup.

Statusfilter

De statusfilter op de pagina met de dossierlijst heeft nu 2 extra links "Leegmaken" en "Alles Selecteren". Om alles behalve één status te selecteren kan je nu op "Alles Selecteren" klikken en daarna die ene status eruit halen.

Vlootbeheer

De master account kan nu ook bestaande vlootgegevens aanpassen in het vlootmenu. Wanneer een master op deze pagina komt zal bovenaan de naam van de vlooteigenaar worden weergegeven en is er ook een extra knop "Transfer".

De knop "Transfer" laat toe om een voertuig aan een andere vlooteigenaar te koppelen. In tegenstelling tot de transfers die door een eigenaar of reparateur kunnen worden uitgevoerd is er geen restrictie die vereist dat de nieuwe vlooteigenaar tot dezelfde groep behoort - dat is om fouten te kunnen rechtzetten. De vlootwijziging emails zullen wel worden verzonden! (tenzij de automail optie is afgezet bij de gebruiker)

MSG Upload

Enkel het laatste CC adres uit het msg-bestand werd ingeladen. Dat is nu aangepast zodat Albatros alle teruggevonden CC adressen zal bijhouden.

Mail Templates

Bugfix: tags voor niet-ingestelde partijen worden terug als lege waarde ingesteld. Dit zorgt ervoor dat tagnames (bv. ${driver}) niet als dusdanig worden weergegeven bij het inladen van een template in de tekst-editor.

Dossier paneel

De datumvelden zijn aangepast: deze werken nu via het customizable systeem in de database waardoor we de volgorde en weergave ervan kunnen configureren. Deze aanpassing heeft er ook voor gezorgd dat de id's van die velden werden aangepast. Voor een veld dat is opgesplitst in datum en tijd zullen de id's respectievelijk "file{FieldName}d" en "file{FieldName}t" zijn.