2018-12-10

Vloot import

Wanneer éénzelfde vlootnummer op meerdere lijnen voorkomt in het importbestand zal nu enkel de eerste lijn worden geïmporteerd. Voor de andere lijnen zal er een foutmelding in het foutrapport komen.

Wanneer een reeds bestaand vlootnummer uit de database wordt hergebruikt voor een ander voertuig in het importbestand zal de oude vlootrecord nu blijven bestaan, maar zonder nummer. Op die manier verdwijnt het voertuig niet uit de lijst. Er wordt ook een melding getoond in het foutrapport als dit gebeurt.

Wanneer je de vlootpagina gebruikt als master zal je nu ook een import kunnen doen na het selecteren van een eigenaar. Let op als je dit gebruikt: het importeren van een bestand na het selecteren van een verkeerde eigenaar kan schadelijke gevolgen hebben en is niet (gemakkelijk) te herstellen. With great power comes great responsability.

Document "niet gevonden"

Bij het verwijderen van een document dat niet kan teruggevonden worden op de filestorage server wordt er nu ook een effectieve opkuis gedaan van de records in de datacontainer database. Dit maakt het mogelijk om de placeholder "niet gevonden" te verwijderen en het betreffende document opnieuw op te laden.

Calculatie

Bugfix: de kopie functie gaat nu eerst alle gekoppelde objecten (taken, onderdelen, vaste waarden) kopiëren vooraleer extra acties aan te spreken die daar mogelijk afhankelijk van zijn.

Bugfix: uitvoeren van triggers/webhooks liep soms verkeerd. Daar is nu ook een aanpassing aan gebeurd.