2018-12-19

Calculatie

bugfix: toevoegen van de niet via de webservice opgegeven taak -en onderdeeltypes zitten nu binnen dezelfde transactie en worden voor de calculatie triggers uitgevoerd.

bugfix: bij afkeuren/goedkeuring intrekken/akkoord op demontage wordt er nu maar 1 db request gemaakt voor de calculatie op te slaan. (Voor optimistic locking error te vermijden)

Partijen

bugfix: Bij het opslaan van partijen het dossier als object doorgeven i.p.v. id zodat die niet opnieuw uit de database wordt opgehaald om de webhook te maken + toevoegen van transactie bij het bewaren.