2019-01-24

Bugfixes

Wanneer een gebruiker de tabel aanpast en alle kolommen verwijderd zal dit niet langer een fout veroorzaken.

Wanneer eenzelfde eigenaar opnieuw wordt doorgestuurd via de webservice zal de vloot niet meer gecontroleerd worden.

Partijen

Partijen kunnen nu per portaal (webapplicatie of webservice) geblokkeerd worden. Deze feature is niet instelbaar in de webapplicatie op dit moment. Een geblokkeerde partij kan niet langer worden aangepast in het betreffende portaal.

Deze feature gebruiken we voorlopig om info van belangrijke partijen te behouden ondanks dat verschillende PlanManagers vaak conflicterende gegevens doorsturen.

Wanneer contact info wordt doorgestuurd bij een geblokkeerde partij in de context van een bepaald dossier dan zal de naam, telefoon en emailadres wel worden overgenomen voor dat dossier.