2019-10-21

Bugfixes

Crash bij het aanmaken van een calculatie op een dossier zonder partijen is opgelost.

Crash bij het doorgeven van incorrecte waarden in de valuta-velden van de calculatie is opgelost.

Crash bij hergebruiken inactieve gebruiker (ook security improvement): inactieve gebruikers worden nu niet meer hergebruikt - wanneer dezelfde naam wordt opgegeven bij een niewe gebruiker zal de oude naam een random suffix krijgen waardoor de nieuwe gebruiker toch die naam kan gebruiken.

Calculatie

Bij het automatisch instellen van de dossier status na het goedkeuren zal de status "10 - afgesloten" niet meer toegepast worden. (dit is configureerbaar - standaard ingesteld voor Test en Fleetrepair)

Als een nummerveld in één van de tabellen op de calculatiepopup wordt leeggelaten, wordt dat veld nu direct terug ingevuld met een 0 wanneer de cursor naar een ander veld gaat.

Vaste IDs

De meeste velden op de email/communication popup hebben nu een vaste id.

* id's van de emailpopup via calculatiepopup beginnen met "calculationPopupEmail"

* id's van de emailpopup via het communicatiepaneel beginnen met "communicationPopupEmail"

bv.:

communicationPopupEmailTo, communicationPopupEmailCc, communicationPopupEmailSubject, communicationPopupEmailSend

* id's van de registratiepopup via het communicatiepaneel beginnen met "communicationPopupArchive"