Nieuwe core installeren

Belangrijk:

mag enkel geinstalleerd worden indien uw database reeds gemigreerd werd. Dit kan je nakijken in het "Help"menu en als de App serversolera.farm  bevat dan ben je gemigreerd naar onze nieuwe servers

Nieuwe core installeren:

U kan de nieuwe core installeren op alle computers welke PlanManager gebruiken. Dit zou de ontbrekende functies moeten oplossen.

Problemen oplossen: Als u tijdens het installatieproces problemen ondervindt, staat ons ondersteuningsteam voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op support@solera.com of door te bellen naar onze helpdesk op +32 3 727 12 12 of +32 2 705 35 00

We raden u ten zeerste aan om de instructievideo zorgvuldig te bekijken, aangezien deze een stapsgewijze handleiding biedt voor het installeren van de nieuwe core. Door deze instructies te volgen, zorgt u voor een soepele overgang en helpen we het hoogste serviceniveau te behouden voor onze gewaardeerde gebruikers.

Bedankt voor uw medewerking. Als u nog aanvullende vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Het PlanManager Team

Link naar nieuwe core:
https://insypro.com/windows/setup64.exe