Communicatievoorkeur partijen

Er werd een extra functie toegevoegd in PlanManager die het mogelijk maakt om een voorkeur qua communcatie in te stellen bij de eigenaar/bestuurder/... . Je kan deze functie terugvinden door in het dossier de popup van de bestuurder/eigenaar/ .... te openen:

In deze popup zal je een dropdown menu terugvinden met mogelijke communicatie opties. Je kan per partij aanduiden welke communicatie optie de voorkeur krijgt. Van zodra je deze voorkeur hebt aangegeven, zal je zien dat er bij deze partij een icoontje zal verschijnen. Dit icoontje werd toegevoegd om visueel en snel de communicatievoorkeur te kunnen afleiden zonder dat de popup van de partij geopend dient te worden.

Hieronder kan je een overzicht terug vinden met de mogelijke  opties:

Mobiel/ GSM

Telefoon

Email

SMS

FAX

De communicatievoorkeuren hebben vaste icoontjes en kunnen niet gewijzigd worden.

Van zodra je de communicatievoorkeuren hebt vastgelegd, en je gaat een communicatie versturen in dit bepaald dossier, zal je zien dat er bij het dropmenu van de partijen tussen haakjes de communicatievoorkeur vermeld staat.